Čechomor a IMT Smile zahrají společně v Bratislavě a Praze

27.04.2012 16:46 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Čechomor
© Čechomor
Skupina Čechomor si své koncertní projekty již dlouhá léta snaží oživovat netradičními hudebními spojeními. Podobným je i plánovaná spolupráce se slovenskou kapelou IMT Smile. Jejich společná vystoupení mají připomenout, že před rokem Čechomor vydali své poslední řadové album, na kterém se právě podílel i frontman skupiny IMT Smile Ivan Tásler. Ten je mimo jiné i autorem titulní skladby alba, podle které je celé nazvané - "Místečko".

"Když jsme desku vydali, bylo nám s Ivanem líto, že ta spolupráce končí, a tak jsme si řekli, že bychom mohli někdy udělat spolu něco i na pódiu. No a skoro přesně po roce jsou tu společné koncerty," říká Karel Holas. Diváci budou moci vidět společné koncerty Čechomoru a IMT Smile nejdříve 1. a 2. května v Bratislavě a potom 15. května v pražské Lucerně. Navíc Karel Holas a František Černý vystoupili jako hosté skupiny IMT Smile i 26. dubna v Košicích a 27. dubna v Bardějově.

Tereza Švecová, road-manažerka skupiny Čechomor, na závěr dodává: "I na společném koncertě s IMT Smile v Lucerně budeme propagovat činnost o. p. s. Pomocné tlapky, která se již od svého založení v únoru 2001 zabývá chovem, předvýchovou a výcvikem asistenčních psů. Vycvičené psy předává zdarma do dlouhodobého užívání tělesně postiženým. Na tomto projektu se podílíme již několik let společně s pojišťovnou Kooperativa."

Vstupenky na koncert v pražské Lucerně si můžou fanoušci zakoupit prostřednictvím sítí Ticketstream a Ticketpro.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY