Amy Macdonald nachystala na červen svou třetí studiovku

22.04.2012 13:22 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Amy Macdonald
© facebook interpreta
Skotská zpěvačka Amy Macdonald se zhruba po dvou letech vrací s novou studiovou nahrávkou. Její v pořadí třetí album by mělo vyjít 11. června.

Deska dostala název "Life In A Beautiful Light" a ve standardní verzi bude obsahovat dvanáct písní. Amy je natáčela ve State Of The Ark Studios v Richmondu a Mayfield studiu v Surrey a producentsky na celé nahrávání dohlížel Pete Wilkinson. Mixáž desky si pro změnu vzal na starost Bob Clearmountain, který obdobně vypomohl například na deskách Bon Jovi, Simple Minds, Rolling Stones nebo Bruce Springsteena.

Za pilotní singl z alba zpěvačka vybrala píseň "Slow It Down", kterou představila v první polovině dubna. Kdo ji ještě neslyšel z rádia, může si ji poslechnout pod článkem.

Přinášíme ještě tracklist. Základní verze alba bude obsahovat tyto skladby: 4th Of July, Pride, Slow It Down, The Furthest Star, The Game, Across The Nile, The Days Of Being Young And Free, Left That Body Long ago, Life In A Beautiful Light, Human Spirit, The Green And The Blue, In The End.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY