Rhapsody Of Fire se už těší na zlínské publikum

16.04.2012 16:28 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Rhapsody Of Fire - From Chaos To Eternity
© facebook interpreta
Italská symfonická metalová kapela Rhapsody Of Fire se již v úterý 17. dubna předvede před českém publikem. Své nejslavnější skladby přijedou zahrát do zlínského klubu Masters Of Rock Café na Čepkově.

Kapela slibuje absolutně nejlepší koncerty, jaké jste od nich kdy viděli. Budou hrát daleko více songů a hlavně ty, které si fanoušci nejvíce přejí slyšet. Rhapsody Of Fire patří již řadu let na špičku power metalového ledovce. Jejich hudba je plná čiré fantasie a vždy se jim podaří překvapit a ohromit svými fantastickými alby. V loňském roce to bylo album "From Chaos To Eternity", které s úspěchem představili také na Masters Of Rock! Nyní se kapela vrací na místo činu, aby byla vám, fanouškům ještě blíž!

Speciálními hosty koncertu budou folk/power metaloví Elvenking, kteří právě natáčejí novou desku a talentovaní metalisté Ibridoma. Koncert začíná v osm hodin večer koncertem Ibridomy, která bude mít k nažhavení publika přesně třicet minut. Deset minut před devátou vystoupí Elvenking a v deset hodin večer odstartují svůj set Rhapsody Of Fire.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY