Ceny Revolver Golden Gods Awards byly rozdány: radují se Korn i Evanescence

12.04.2012 18:26 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Korn - The Path of Totality
© facebook interpreta
V kalifornském Los Angeles byly ve středu večer vyhlášeny výsledky už čtvrtého ročníku prestižních Revolver Golden Gods Awards, které se dají svým renomé chápat jako takové metalové Grammy.

Kromě samotného vyhlašování došlo k celé řadě živých vystoupení (ty nejzajímavější najdete v našich Video Jukeboxech), nicméně jako při každém podobném galavečeru jde především o samotný ceremoniál vyhlášení. A takto to tedy letos dopadlo:

Nejlepším kytaristou roku je duo Jinxx a Jake Pitts z Black Veil Brides, nejlepším bubeníkem Jeremy Spencer z Five Finger Death Punch, nejlepším zpěvákem (respektive zpěvačkou) Amy Lee z Evanescence, nejlepším riffmistrem je Slash a speciální cenu Paula Graye pro nejlepšího baskytaristu si odnesl Nikki Sixx z Mötley Crüe.

Albem roku bylo vyhlášeno "The Path Of Totality" od Korn, nejlepší živou kapelou Avenged Sevenfold a stejná formace má podle další ceny i nejvěrnější fanoušky. Comeback roku mají na svědomí Slipknot, nejlepší zahraniční kapela jsou X Japan a "nejmetalovějším sportovcem" wrestler CM Punk.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY