Ultravox natočili po osmnácti letech novou desku

12.04.2012 14:20 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Ultravox
© ultravox.org.uk
Britská legendární kapela Ultravox se rozhodla potěšit fanoušky novým albem. Stane se tak již koncem května, a to po neuvěřitelných osmnácti letech.

Autoři hitů jako "Vienna", "Hymn" nebo "Dancing With Tears In My Eyes" o nové desce mluvili již v roce 2009, kdy ohlásili reunion. Následné beznadějně vyprodané turné "Return To Eden" jejich rozhodnutí jen utvrdilo. Deska dostala název "Brilliant" a vyjde 28. května.

Najdeme na ní celkem dvanáct písní, které kapela složila a nahrála v původním složení, tedy Midge Ure, Billy Currie, Chris Cross a Warren Cann. Jak kapele šlo nahrávání od ruky, se můžete podívat v krátkém traileru pod článkem.

Pilotním singlem, který by měl být již brzy představen, se stala titulní píseň. Podrobnosti o natáčení si kapela prozatím nechává pro sebe, prozradila však, že od září se opět vydá na turné, jehož zastávky zveřejní nejpozději do data vydání desky samotné.

Znám je ale již finální tracklist alba "Brilliant". Nabídne tyto skladby: Live Again, Flow, Brilliant, The Change, Rise, Remembering, Hello, This One, Fall, Let It Lie, Satellite, Contact.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY