Lisa Marie Presley zase zpívá: po sedmi letech nahrála album

07.04.2012 14:13 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lisa Marie Presley
© Universal Music
Lisa Marie Presley, dcera slavného Elvise, se po čase opět představí jako zpěvačka. Na květen totiž připravila další studiovku, která bude jejím prvním albem vydaným pod hlavičkou Universal Music.

Deska s názvem "Storm & Grace" vychází po sedmileté odmlce, kterou Lisa Marie věnovala především sobě. Jak v nedávném rozhovoru uvedla, musela dlouhou dobu hledat sama sebe a až potom byla schopná opět se věnovat hudbě. Písně pro své třetí studiové album začala psát v roce 2010, kdy odjela téměř na rok do Londýna. Tam napsala skoro tři desítky písní a poznala i několik významných hudebníků.

Na desce, která bude obsahovat celkem jedenáct písní, se tak podílel například i Richard Hawley nebo Ed Harcourt. Produkce se ujal uznávaný T-Bone Burnett, který v minulosti produkoval desky pro B.B. Kinga, Elvise Costella, Willieho Nelsona nebo Roberta Planta a Alison Krauss.

Za pilotní singl kolekce "Storm & Grace" byla vybrána píseň "You Ain't Seen Nothin' Yet", kterou zpěvačka představí v nejbližších dnech. Tracklist celého alba pak bude vypadat takto: Over Me, You Ain't Seen Nothin' Yet, Weary, Close To The Edge, So Long, Un-break, Soften The Blows, Storm Of Nails, How Do You Fly This Plane?, Sticks And Stones, Storm And Grace.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY