A Place To Bury Strangers mají hotovo. Vydávat budou v červnu

07.04.2012 17:19 - Simona Knotková | foto: facebook interpreta

A Place To Bury Strangers
© deadoceans.com
Newyorské noise-rockové kapele A Place To Bury Strangers na začátku tohoto roku vyšlo EP "Onwards To The Wall" obsahující pět skladeb včetně singlu "So Far Away". Poslední slovo muzikanti však letos ještě zdaleka neřekli. Ípíčko bylo jenom předehřátím před novým dlouhohrajícím albem, následovníkem přes dva roky starého "Exploding Head".

V pořadí třetí studiová nahrávka ponese titul "Worship" a vyjde 11. června pod labelem Dead Oceans. Skupina si ji produkovala celou sama. "Album bylo napsáno, nahráno, mixováno a zkompletováno členy A Place To Bury Strangers. Je to naše vize toho, jak bychom měli znít v roce 2012," prozrazuje basák Dion Lunadon. Jeho slova potvrzuje i kytarista a zpěvák Oliver Ackermann: "Všechno na albu je naše práce. Rozhodli jsme se pro tuhle cestu. Nemuseli jsme, ale myslíme si, že je to tak lepší. Žádný producent za námi nestál. Stvořili jsme tohle a teď se o to s vámi podělíme."

Tracklist novinkové kolekce je následující: Alone, You Are The One, Mind Control, Worship, Fear, Dissolved, Why I Can't Cry Anymore, Revenge, And I'm Up, Slide, Leaving Tomorrow. První vypuštěný track si můžete poslechnout a rovnou stáhnout níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY