Lipo vydá svoji sólovku začátkem dubna

23.03.2012 14:41 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Lipo - Víc než hudba
© facebook interpreta
Talentovaný skladatel Lipo již od minulého roku slibuje svůj sólový debut. Vydání desky s názvem "Víc než hudba" je nyní na spadnutí, v obchodech bude kolekce k mání již začátkem dubna.

Rapující básník, jak je Lipo taktéž nazýván, v těchto týdnech zažívá velmi hektické období. Kromě toho, že propaguje aktuální hit s Debbi a finišuje s posledními úpravami na desce, se jako student filozofické fakulty věnuje své diplomové práci. Jeho očekávaný debut produkuje Martin Ledvina, který produkoval i desky Tomáše Kluse či Anety Langerové. Dále se na desce producentsky podílel mladý talent Odd a na výsledném zvuku má velký podíl i Kenny Rough z Lipovy domovské kapely BPM.

Deska vyjde v pátek 6. dubna, ve stejný den proběhne v domovském Liberci i oficiální release party. Tam by se měla objevit i většina hostů z "Víc než hudba". Kromě Debbi, která Lipovi sekunduje v hitu "Ležím v tvé blízkosti", jimi jsou slovenští rappeři Lyrik a Supa z partičky Moja reč, Lipův kolega z BPM Paulie, Beef, Khomator nebo zpěvačky Yanna a Kiriss.

Na albu "Víc než hudba" najdeme tyto skladby: Více než hudba, Ležím v tvé blízkosti (feat. Debbi), Bůh je láska, Jsou chvíle (feat. Paulie, Kiriss), Šílená (feat. Yanna), Rap je promarněná šance, V temnotě, Chceme svět (feat. Khomator, Lyrik), Rétorika moci, Neuhýbám z cesty (feat. Supa), Otroci svobody, Naposled (feat. Beef), Otázky.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY