Far East Momevent si na nové album pozvali Justina Biebera

23.02.2012 08:52 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Far East Movement
© Universal Music
Asijsko-americká kapela Far East Movement se již v pátek poprvé představí českému publiku jako předskokani LMFAO. Kromě starých hitů přijede představit i nové album, které na jaře vydá.

V pořadí čtvrtá deska dostala název "Dirty Bass" a měla by vyjít v dubnu. Již v lednu kapela poslala do rádií první vlaštovku v podobě skladby "Jello", kde se ukázala i zpěvačka Rye Rye. Pro ty, kteří jej ještě neslyšeli, přikládáme pod článek video.

V pátek 24. února bude mít v rádiích světovou premiéru další singlová ochutnávka. Půjde o skladbu "Live My Life", v níž hostuje Justin Bieber. K tanečnímu singlu, který si nezadá s většinou aktuálních klubových a diskotékových hitů, vznikne v prvním březnovém týdnu videoklip. Ten bude natáčet Party Rock Films Production, které bude velet RedFoo z LMFAO a režisér Mickey Finnegan, který krom LMFAO natáčel klipy též pro Cee Lo Greena nebo Dev.

LMFAO budou navíc i jedni z těch, kteří k novince "Live My Life" zplodí remix. Ten by měl být mezi DJe rozeslán taktéž v prvních březnových dnech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY