Cosmic Gate namíchali další kompilaci z řady "Trance Nation"

22.02.2012 18:04 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Trance Nation mixed by Cosmic Gate
© facebook interpreta
Německé duo Cosmic Gate se v minulém roce vrátilo s albem "Wake Your Mind", které zaznamenalo velmi slušné prodeje jak v Evropě, tak za oceánem. Možná proto byli oba pánové požádáni, aby se postarali o namíchání dalšího dílu prestižní kompilace "Trance Nation", která se v tomto týdnu dostává do prodeje.

Zmiňovaný výběr vychází za podpory klubů Ministry Of Sound a vždy patří mezi nejprodávanější na světě. Cosmic Gate si s přípravou obou disků proto dali opravdu záležet a nad výběrem těch správných skladeb strávili několik týdnů. Sami samozřejmě nezůstali pozadu a přispěli nejen několika svými aktuálními singly a remixy, ale i exkluzivním trackem "Crushed", který nikde jinde nenajdete.

Mezi osmadvaceti skladbami najdeme dále aktuální hity od Emmy Hewitt, Garetha Emeryho, Mat Zo, Space Rockerz, Above & Beyond, Tiesta nebo Sandera van Doorna. Do českých obchodů se kompilace v distribuci tentokrát nedostane, proto nezbývá než využít nákup například na Amazonu nebo HMV. Digitální verzi asi nejlépe seženete přes iTunes.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY