Tom DeLonge se vrhá do světa filmu: pracuje na třech zároveň

20.02.2012 16:41 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Tom DeLonge
© Band
I když se Blink-182 nechali nedávno docela nahlas slyšet, že nové album je na cestě, zpěvák formace Tom DeLonge rád věnuje svůj čas i jiným aktivitám. Jak nedávno prozradil, do budoucna má hned tři velké plány v podobě třech filmových projektů.

Zpěvák se rozpovídal v rozhovoru pro magazín NME. Redaktoři ho zastihli během turné s jeho kapelou Angels & Airwaves, která vyrazila na turné k projektu "Love". Ten čítá film a příslušný soundtrack, jenž svou stopáží hravě zaplnil dva CD disky. K dohadům, že pracuje na novém animovaném snímku s titulem "Poet Anderson", Tom odpověděl: "Po pravdě jsou ve hře tři projekty a dva z nich už mají docela jasné obrysy: K jednomu jsme už i napsali scénář. Film 'Poet' je zase docela komplexní, velký a odvážný projekt. Je o snech a o zážitcích, které se podobají smrti. Díky tomuto námětu budeme moct vytvořit soundtrack, který bude na míle vzdálený dosavadní tvorbě Angels & Airwaves."

Aby toho nebylo málo, se svým bočním projektem má Tom DeLonge další velké plány. Chtěl by k aktuálním koncertním termínům přidat další vystoupení a také zabookovat sety na letních festivalech. Během června a července by ještě chtěl stihnout turné také s Blink-182.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY