Katy Perry zveřejnila podrobnosti reedice "Teenage Dream"

10.02.2012 15:10 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Katy Perry - Teenage Dream: The Complete Confection
© facebook interpreta
Americká zpěvačka Katy Perry nás se zveřejněním obsahu reedice své druhé desky napínala několik měsíců. Konkrétní informace jsou ale konečně tu.

Kolekce bude pojmenována "Teenage Dream: The Complete Confection" a vyjde 26. března. Kromě písní z loňské desky se dočkáme i tří zbrusu nových skladeb. Tím však výčet bonusů nekončí. Fanoušci se mohou těšit i na songy, které již znají, ale na fyzickém nosiči prozatím nevyšly.

Jde například o píseň "Last Friday Night (T.GI.F.)" s hostujícím rapem od Missy Elliott nebo o akustickou verzi písně "The One That Got Away", kterou produkoval Jon Brion. Samozřejmě nebude chybět ani singlová verze hitu "E.T.", kde vypomohl rapper Kanye West.

Poslední položkou, kterou bude nové vydání desky obsahovat, bude speciální sedmiminutový megamix všech doposud vydaných singlů, o který se postarat Tommie Sunshine. Sama zpěvačka doufá, že vydáním tohoto kompletu nepotěší jen své fanoušky, kteří si od své oblíbenkyně kupují vše, ale osloví i ty, kteří si loňskou verzi doposud nepořídili.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY