Koncert LMFAO se bude muset obejít bez Sky Blua

07.02.2012 16:22 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

LMFAO
© facebook interpreta
Už 24. února se pražská Tipsport Aréna dočká koncertu party rockerů LMFAO. Z managementu formace ale přišla nepříjemná informace - Sky Blu, jeden z dvojice členů, má vyhřezlé tři plotýnky a nebude se účastnit koncertů až do půlky března.

Turné však probíhá dál - zatímco se Sky Blu léčí, druhá hlavní tvář LMFAO Redfoo vede kohortu zhruba čtyřiceti hudebníků a tanečníků, kteří takto vystoupili už třeba v Londýně, New Yorku, Los Angeles či na Ibize. "LMFAO je super kapela a naší misí je už od začátku změnit celý svět v jednu velkou party planetu, v jednu velkou show! No a jelikož zdraví je priorita číslo jedna, je důležitý, aby se Sky Bluovi uzdravila záda, aby nabil svoji party sílu!" nechal se slyšet vždy optimistický Redfoo.

Sky Blu se už těší, až se vrátí do víru koncertů: "Zranění jako tohle jsou nepříjemný, hlavně proto, že je nevidíš, jenom o nich moc dobře víš. Poslední měsíc byl hodně náročný, ale dělám všechno proto, abych byl brzo zpátky v plným nasazení. Nemůžu se dočkat, až budu zase shufflovat! No a do tý doby musíte zvládnout tu party i za mě!"

Jako malou náplast absence jednoho ze dvou členů kapely si alespoň můžete poslechnout jejich čerstvý remix "Give Me All Your Luvin'" Madonny, s níž LMFAO vystoupili o víkendu na Super Bowlu.

Koncert LMFAO & Cherrytree Revue se koná v pátek 24. února od 21:00 v pražské Tipsport Aréně (bývalá Tesla aréna, hokejový domov Sparty). Vstupenky jsou zatím stále k dostání v sítích Ticketpro a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY