Podívejte se na "Give Me All Your Luvin'" Madonny

03.02.2012 15:01 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Madonna - Give Me All Your Luvin'
© facebook interpreta
Madonna si svůj návrat na hudební scénu opravdu připravila a pojistila z několika stran. V neděli 5. února vystoupí v poločase Super Bowlu, tedy finále amerického fotbalu, což je rozdílem několika tříd bezkonkurenčně nejsledovanější televizní pořad v USA. A jen pár desítek hodin před tím zveřejnila pilotní singl "Give Me All Your Luvin'" ze své chystané desky "MDNA". A se singlem přišel rovnou i videoklip. Samozřejmě fotbalový.

Než se dočkáte nové desky, která vyjde až 26. března, prozatím si donekonečna můžete pouštět alespoň klip. V něm se kromě samotné zpěvačky, spousty fotbalistů a roztleskávaček objevují samozřejmě také M.I.A. a Nicki Minaj, které v písničce v produkci Martina Solveiga hostují.

Pokud se už na nové album opravdu těšíte, Madonna společně s iTunes připravila exkluzivní předobjednávku, kdy si pouze do pondělí 6. února můžete pořídit speciální osmnáctipoložkovou deluxe edici za 9,99 EUR (tj. cca 250 Kč). Pak si můžete okamžitě stáhnout nejen pilotní singl, ale posléze také jeden speciální remix.

Madonna už také potvrdila tracklist nového alba: Girls Gone Wild, Gang Bang, I'm Addicted, Some Girls, I Don't Give A, Turn Up The Radio, Give Me All Your Luvin', B-day Song, Superstar, I'm A Sinner, Masterpiece, Falling Free, Love Spent, I Fucked Up, Beautiful Killer.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY