- musicserver.cz">

Red Bull Music Academy: "Přijďte si pokecat s Hudsonem Mohawkem!"

11.01.2012 08:26 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Hudson Mohawke
© myspace.com/hudmo
Jak si splnit sen a proniknout ještě více do hlubin elektronické hudby? Co udělat pro účast na věhlasné Red Bull Music Academy, čtrnáctidenním workshopu pro muzikanty, producenty, DJs, zpěváky a MCs? V pátek 14. ledna se v Praze uskuteční první letošní infosession s producentem známým pod uměleckými jmény Hudson Mohawke nebo HudMo o jeho hudební tvorbě, životě a samozřejmě i o Red Bull Music Academy.

Setkání s ním proběhne v rámci Stimul Festivalu na narozeninách Radia Wave v klubu MeetFactory v Praze na Smíchově. Debata o Red Bull Music Academy bude na úvod večera. Vstup je zdarma, není potřeba ani žádná registrace.

Skot Ross Birchard aka Hudson Mohawke se Red Bull Music Academy účastnil dvakrát, v roce 2007 byl v kanadském Torontu mezi participanty, o tři roky později přijel z domovského Glasgow do Londýna jako host, aby účastníkům workshopu poradil fígle z hudebního průmyslu a vyprávěl, jak ke skládání hudby přistupuje on. O tom totiž akademie je.

Vybraní talentovaní producenti, muzikanti, zpěváci, Djs, MCs, designéři synťáků, orchestrální skladatelé nebo digitální beatmakeři se každý rok sejdou na dvoutýdenní "soustředění" v některé světové metropoli, kde se přes den baví o muzice se zkušenými kolegy, společně skládají hudbu a večer hrají po místních klubech. K dispozici mají špičkové zázemí, studia, ubytování, stravu, nemusí se starat o nic jiného než o vlastní rozvoj. Přijďte si poslechnout, co Red Bull Music Academy přinesla Hudsonovi Mohawkovi.

Program večera:

19:00 - 20:00 DJs Radia Wave
20:00 - 20:30 Red Bull Music Academy Infosession s Hudson Mohawke
20:30 - 21:15 Fiordmoss
21.30 - 22:15 WWW
22:30 - 23:30 Machinedrum
23:40 - 00:50 Hudson Mohawke
00:50 - 03:00 DJs Radia Wave


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY