The Little Willies vydávají druhou studiovku

10.01.2012 14:17 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

The Little Willies - For The Good Times
© facebook interpreta
Seskupení The Little Willies, ve kterém figuruje i zpěvačka Norah Jones, vydává další album. To se na trhu objeví již za pár dní.

The Little Willies tvoří kromě zmiňované zpěvačky i Lee Alexander, Jim Campilongo, Richard Julian a Dan Rieser. Tato pětice se dala poprvé dohromady v roce 2003. Původně mělo jít o jednorázový projekt, kdy se několik muzikantů sejde a na koncertě představí svoje úpravy známých country písní, ohlas byl ale tak velký, že kapela vydala již v roce 2006 své debutové album.

Chystaná novinka dostala název "For The Good Times", měla by se v evropských obchodech objevit v pondělí 16. ledna a bude opět obsahovat předělávky country písní například od Johnnyho Cashe, Krise Kristoffersona, Loretty Lynn nebo Willieho Nelsona. Za pilotní singl byl vybrán cover velkého hitu Dolly Parton "Jolene".

Pro úplnost přinášíme kompletní tracklist včetně seznamu původních interpretů: I Worship You (Ralph Stanley), Remember Me (Scotty Wiseman), Diesel Smoke, Dangerous Curves (Cal Martin), Lovesick Blues (Cliff Friend, Irving Mills), Tommy Rockwood (Jim Campilongo), Fist City (Loretta Lynn), Permanently Lonely (Willie Nelson), Foul Owl On The Prowl (Quincy Jones, Alan Bergman, Marilyn Bergman), Wide Open Road (Johnny Cash), For The Good Times (Kris Kristofferson), If You’ve Got The Money I’ve Got The Time (Lefty Frizzell, Jim Beck), Jolene (Dolly Parton).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY