Stratovarius si vzali na koncert kamery, bude z toho DVD

24.11.2011 14:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Stratovarius - Elysium
© facebook interpreta
Oživená powermetalová formace Stratovarius už chvíli sklízí úspěch s poslední deskou "Elysium" a nyní pro své fanoušky chystá další pochutinu. Bude se jednat o živé DVD.

Jak uvádí server Blabbermouth.net, Stratovarius na disk umístí show odehranou 19. listopadu ve finském městě Tampere. Kapela město navštívila v rámci turné "Jörg Farewell Tour", a jak název šňůry napovídá, jedná se o poslední sérii vystoupení s dlouholetým bubeníkem kapely Jörgem Michaelem. Ten totiž z kapely po šestnácti letech odchází. Podle zpráv jsou příčinou osobní problémy. Turné ale ještě zdaleka není u konce - zbývající koncerty čekají muzikanty v lednu příštího roku.

Další detaily zatím nejsou známy, fanoušci by ale na DVD s největší pravděpodobností měli najít tyto skladby: Under Flaming Skies, I Walk To My Own Song, Speed Of Light, The Kiss Of Judas, Deep Unknown, Eagleheart, Paradise, Visions (Southern Cross), Coming Home, Legions, Darkest Hours, Burn (Deep Purple cover), Behind Blue Eyes (The Who cover), I Don't Believe In Love (Queensrÿche cover), Winter Skies, Black Diamond, Father Time, Hunting High And Low.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY