Po pěti letech se do Prahy vrátí The Duke Spirit

19.11.2011 18:20 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

The Duke Spirit
© Archiv
Vzpomenete si na support band amerických Incubus při jejich posledním pražském koncertě ve velké Lucerně v březnu 2007? Na pětičlennou britskou partu s blondýnkou Leilou Moss za mikrofonem, která děkovala Praze a legendárním The Plastic People Of The Universe? Ano, pamatujete si správně! The Duke Spirit jsou tajenkou naší hádanky. Kapela ale nyní přijíždí do našeho hlavního města se svou vlastní show. Ta proběhne 11. března v pražském Lucerna Music Baru.

The Duke Spirit totiž tenkrát zanechali v Praze vynikající dojem, a i když našinec zpravidla předkapely více méně ignoruje, tuhle skupinu při odchodu doprovázel nadšený pískot a aplaus spokojených diváků. Proto se formace téměř přesně po pěti letech vrací na místo činu s dalšími dvěma velmi dobře přijatými alby. To poslední s názvem "Bruiser" vyšlo letos v září.

Koncert začíná úderem osmé hodiny večerní. Vstupenky za 300 Kč (+ poplatky) jsou k zakoupení v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal, v pokladně LMB bez poplatku. V den koncertu zaplatíte na místě 400 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY