Podívejte se na "Reklamního anděla" Tiché dohody

08.11.2011 13:30 - Honza Průša | foto: facebook interpreta

Tichá dohoda
© facebook interpreta
Reklamní anděl a jeho dekadentní dvojčlenný dámský doprovod násilně přesvědčuje své oběti na parkovišti nákupního centra, aby přijali koncentrovaný konzum a jeho produkty za svoje. Takový je v kostce příběh nového klipu Tiché dohody "Reklamní anděl" z devatenáct let starého alba "Underpop".

"Šlo nám o to zjistit, zda naše hudba ještě oslovuje mladou generaci, a k našemu příjemnému překvapení si tvůrci klipu po dlouhém poslechu celé diskografie vybrali právě tuto píseň. Věříme, že jejich současný hudební pocit a moderní vizuální jazyk klipu pomohou oslovit i další posluchače z jejich generace," říká Dan Šustr a dodává: "Natočení retro-videoklipu je navíc inovativním uměleckým přístupem k naší hudební tvorbě a rozhodně i inovací v marketingové komunikaci. Protože nevydáváme nový materiál, nýbrž slavíme významné výročí, v jehož rámci rekapitulujeme všechno dobré, co jsme za tu dobu udělali, je takový videonávrat zcela na místě."

A kdo je tím mladým týmem, který videoklip realizoval? Scénáře a režie se ujal student Písecké Filmové akademie Miroslava Ondříčka Luboš Rezler, kameru a dramaturgii jeho spolužák Jan Štětina. Kostýmy a modelky dodal módní salon MyObsession. A autorem fotografií z natáčení, které jsme v galerii zveřejnili minulý týden, je student FAMO Petr Chvátal.

Křest klipu "Reklamní anděl" proběhne na výročním koncertu 25 let Tiché dohody ve čtvrtek 8. prosince od 20 hodin v pražském Kulturním centru Vltavská.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY