Poslechněte si celou desku "When You're Through Thinking, Say Yes (Acoustic)" Yellowcard

25.10.2011 14:15 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Yellowcard - When You're Through Thinking, Say Yes Acoustic
© facebook interpreta
Spekulovalo se o tom, jestli se dokážou vrátit alespoň v podobné formě, v jaké scénu opustili před čtyřmi lety. Yellowcard si naplánovali plnohodnotný návrat na stejný rok jako jejich slavnější kolegové z Blink-182 a obrodu zámořského pop-punku načali v březnu nahrávkou "When You're Through Thinking, Say Yes". O půl roku později vydávají jeho akustickou verzi a vlastní eso přebíjí ještě vyšším trumfem.

Při pražském koncertu na konci srpna Yellowcard publikum přesvědčili o tom, že unplugged věci umějí a s oblibou jimi obohacují svůj repertoár. Sami už tenkrát tušili, že akustickou desku nahrají, nějaký čas to ale drželi v utajení. "Strašně jsme se těšili, až touhle nahrávkou fanoušky překvapíme," řekla kapela o vycházející sbírce.

Album "When You're Through Thinking, Say Yes (Acoustic)" je studiovým materiálem s intimní atmosférou, o jehož mix se postaral sám kytarista floridské pětice Ryan Mendez. "Jedna z věcí, na kterou jsme nejvíc hrdí, je to, že jsme si celou nahrávku produkovali a mixovali kompletně sami," napsali Yellowcard exkluzivně na stránky vydavatelství Hopeless Records, pod kterým deska vyjde fyzicky 1. listopadu. V plné délce si akustickou reedici "When You're Through Thinking, Say Yes" můžete pustit na serveru Absolutepunk.net.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY