Billy Talent se chystají do studia

11.10.2011 15:33 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Billy Talent, FM4 Frequency Festival, Green Park, St Pölten, Rakousko, 19.-21.8.2010
© Petr Klapper / musicserver.cz
Druhé pondělí v říjnu patří v Kanadě každoročně Dni díkůvzdání. Své poděkování vyjádřila fanouškům i tamní rocková skupina Billy Talent. V něm mimo jiné vzkázala, že koncem listopadu začne s nahráváním nových písní.

"Vím, že jste trpělivě čekali, ale bude to stát za to, věřte mi. Poslední týden v listopadu se oficiálně chystáme do studia natočit nové album. Tudíž počátkem příštího roku se k vám dostane nová hudba, kterou bude následovat spousta koncertování," oznámil na Facebooku ve sváteční den zpěvák Benjamin Kowalewicz. Už dříve se Billy Talent nechali slyšet, že nová nahrávka nebude navazovat na předchozí sérii "Billy Talent I-III". "Songy jsou úplně odlišné od toho, co jsme dosud dělali, ale zdá se, že je tam pořád znát naléhavost první nahrávky," láká fanoušky frontman.

Pokud novinka skutečně vyjde v roce 2012, udrží si Billy Talent pravidelný tříletý interval mezi dlouhohrajícími nahrávkami. Jedinou výjimkou je debutové album "Watoosh!" (1998), které předcházelo "Billy Talent" (2003) o pět let, kapela jej však vydala ještě pod dřívějším názvem Pezz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY