Michael Bublé již brzy přinese svým fandům ježíškovskou nadílku

29.09.2011 11:44 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Michael Bublé - Christmas
© facebook interpreta
Že jsou Vánoce ještě daleko? To zpěváka Michaela Bublého vůbec netrápí. Držitel Grammy a největší současná kanadská hvězda vydá 24. října nové vánoční album s příznačným titulem "Christmas".

Nahrávka potěší fanoušky souborem vánočních klasik. Jejich produkci dostali na starost David Foster, Bob Rock nebo Humberto Gatica, nahrávalo se v Los Angeles a ve Vancouveru. Uslyšíte na něm řadu hostů: V songu "White Christmas" po boku Bublého září další Kanaďanka Shania Twain, v "Jingle Bells" se blýskli The Puppini Sisters a ve "Feliz Navidad" uslyšíte Thaliu. Album bude ale také obsahovat jednu zbrusu novou autorskou píseň Michaela Bublého "Cold December Night".

Kompletní tracklist vypadá takto: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas, Santa Claus Is Coming To Town, Jingle Bells, White Christmas, All I Want for Christmas Is You, Have A Holly Jolly, Christmas, Santa Baby, Have Yourself A Merry Little Christmas, Christmas (Baby Please Come Home), Silent Night, Blue Christmas, Cold December Night, I’ll Be Home For Christmas, Ava Maria, Mis Deseos/Feliz Navidad.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY