Brno má největší halu s hudebními nástroji

23.09.2011 10:06 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Brno hala
© facebook interpreta
Ve středu 21. září vkročili první muzikanti do nové prodejny kytary.cz v Brně. Největší hala s hudebními nástroji v ČR má přes osm set metrů čtverečních. Prodejnu si zvolili sami muzikanti, v celorepublikové anketě hlasovalo více než tisíc lidí. Brno získalo nejvíce hlasů, další v pořadí jsou Olomouc, Plzeň a Mladá Boleslav.

Na adrese Lidická 28, Brno najdete stovky kytar, baskytar, velké množství klávesových nástrojů, bicích souprav, činelů, ozvučovací techniky a další sortiment pro muzikanty. Prodejnu přijde pokřtít i rocková legenda Oldřich Veselý (Synkopy 61, Blue Effect ...). Zákazníci mohou od středy do pátku využít výjimečné slevové akce "kolo štěstí", kde si mohou vytočit až 50 % slevy na nákup.

"Prodejnu v Brně si zvolili sami naši zákazníci. Nechali jsme muzikanty hlasovat na internetu a Brno vyhrálo na plné čáře,“ říká Filip Černý, vedoucí marketingového oddělení firmy a dodává: "Muzikanti v Brně si prostě zaslouží pořádnou prodejnu. Na jaře jsme otevřeli obchod v Ostravě a uvažujeme o dalších městech. Zákazníci nám stále píší..."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY