Stáhněte si nový singl "Saturn" Kill The Dandies!

14.09.2011 16:05 - Dan Hájek | foto: facebook interpreta

Kill The Dandies! - Saturn
© facebook interpreta
Od zrození debutu "I Saw White Fields" to letos budou přesně dva roky. Dne 18. října ale Kill The Dandies! podstrčí svou albovou dvojku. Ta zatím nemá přesné jméno, ale už teď ji ohlašuje singl "Saturn". Novinku opět produkoval Bert Neven a vyjde pouze digitálně a na vinylu (což je v současnosti stále populárnější varianta). "Saturn" je k volnému stažení a funguje jako jakási návnada.

V den vydání proběhne i velká release party v Malostranské besedě, jejímiž hosty budou The Finally, Steve Morell nebo Tábor City Truckers. Tato pražská zastávka bude zároveň startovací metou pro krátké turné, po němž se Kill The Dandies! koncertně odmlčí. La Petite Sonja a Hank J. Manchini se svou partou tedy vyrazí směr Piešťany (21.10.), Šumperk (22.10./H-Club), České Budějovice (27.10./Velbloud), Tábor (28.10./Orion), Plzeň (29.10./Divadlo Pod lampou), Brno (2.11./Metro) a Sušice (5.11./Tradiční kloub). Společnost jim budou dělat již zmínění The Finally, britští The Lark nebo Štěstí.

Singl "Saturn" Kill The Dandies! bezplatně stahujte na jejich Bandcamp.com profilu, kde si můžete i předobjednat celé album nebo si zakoupit rozličné balíčky, které mimo jiné obsahují volný vstup na křest v pražské Malostranské besedě a další suvenýry.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY