Samael, Melechesh a Keep Of Kalessin provětrají pražské Futurum

21.08.2011 16:25 - Matěj Bílý | foto: facebook interpreta

Sameal, Melechesh, Keep of Kalessin
© www.obscure.cz
Švýcarští nestoři elektro-dark metalu Samael vystoupí dne 6. září 2011 v pražském klubu Futurum. V rámci evropského koncertního turné je podpoří zvučná jména současné epické blackmetalové scény - Norové Keep Of Kalessin a Melechesh z Izraele.

Více než dvě dekády působící Samael ze švýcarského Sionu v průběhu své bohaté kariéry dokázali oslovit široké spektrum metalového posluchačstva. Postupem času svůj dark/black metalový projev obohacovali o elektronické prvky a samply, v určitém období formace koketovala i s náznaky industrialu. Letos kapela vypouští již devátou studiovou desku "Lux Mundi", lze tedy očekávat, že na koncertě zazní průřez celou tvorbou.

Záruku kvality slibuje rovněž dvojice předkapel. Izraelci Melechesh svůj úderný black metal obohacují prvky orientální hudby, norská vichřice Keep Of Kalessin dokáže, že extrémní rychlost nemusí nutně znamenat rezignaci na promyšlenou strukturu skladeb.

Akce začíná v 19 hodin. Vstupenky je možné zakoupit krom internetových stránek pořádajících Obscure také již tradičně v sítích Ticketpro a Ticketportal.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY