Podívejte se na "The Adventures Of Rain Dance Maggie" RHCP

18.08.2011 17:31 - Marek Odehnal | foto: facebook interpreta

Red Hot Chili Peppers 2011
© www.redhotchilipeppers.com
Datum vydání očekávaného nového alba "I'm With You" kalifornských rockerů Red Hot Chili Peppers se rychle blíží a 29. srpen je tu co nevidět. Kapela nyní konečně zveřejnila nový videoklip k již dříve uvolněnému singlu "The Adventures Of Rain Dance Maggie", a tak si ono čekání můžeme zkrátit aspoň tímto způsobem.

Videoklip ukazuje kapelu hrající na střeše vysokého domu ve Venice Beach v Kalifornii během slunného podvečera 30. července, zatímco je sledována davy na ulicích. Z celého klipu čiší pohoda a dobrá nálada, takže jde vidět, že linie načrtnutá předchozím dvojalbem "Stadium Arcadium" jak v oblasti hudby, tak videoklipů bude beze změny pokračovat. Jestli je to dobře či ne, záleží už na posouzení každého zvlášť.

Na jednu stranu jde pořád o inteligentní muziku, na druhou stranu věci z 90. let prostě měly víc šťávy a nápaditosti, což se týká stejně tak i videoklipového zpracování. Ostatně, velkého článku o nejlepších videoklipech Red Hot Chili Peppers a komentované diskografie kapely se na musicserveru dočkáte už za pár dní.

Klip je i videopremiérou nového kytaristy Joshe Klinghoffera, který nahradil dlouholetého člena a podle mnohých klíčovou osobnost kapely, kterou byl hyperaktivní John Frusciante. Hlavní hvězdou videa je ale aktuální image zpěváka Anthonyho Kiedise, který jako by Boratovi z oka vypadl... Posuďte sami:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY