Duety Tonyho Bennetta nabídnou kromě Winehouse i Gaga

03.08.2011 09:41 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Tony Bennett - Duets II
© facebook interpreta
Americký zpěvák standardů a tradičního popu Tony Bennett, který jen tak mimochodem dnes (3. 8.) slaví své pětaosmdesátiny, vydá 19. září album "Duets II". Nastal tak nejvyšší čas zveřejnit podrobnosti a bohatý tracklist i guestlist.

Nahrávka nabídne sedmnáct písní a je pokračováním "Duets: An American Classic" z roku 2006. V poslední době se o ní mluvilo především proto, že nabídne (dosud nezveřejněný) song "Body And Soul" se zesnulou Amy Winehouse, který vznikal zkraje roku v legendárních Abbey Road Studios. Potvrzený tracklist napovídá, že se fanoušci dočkají i hvězd jako Lady Gaga, Norah Jones, Mariah Carey, Andrea Bocelli, Faith Hill, Aretha Franklin nebo Sheryl Crow.

Tracklist a seznam hostů na "Duets II" Tonyho Bennetta, které si můžete onlajn předobjednat už od tohoto týdne, vypadá následovně: Stranger In Paradise (feat. Andrea Bocelli), I Wanna Be Around (feat. Michael Bublé), 'When Do The Bells Ring For Me (feat. Mariah Carey), Watch What Happens (feat. Natalie Cole), The Girl I Love (feat. Sheryl Crow), How Do You Keep The Music Playing (feat. Aretha Franklin), This Is All I Ask (feat. Josh Groban), The Way You Look Tonight (feat. Faith Hill), Speak Tonight (feat. Norah Jones), The Lady Is A Tramp (feat. Lady Gaga), Blue Velvet (feat. k.d. lang), One For My Baby (And One More For The Road) (feat. John Mayer), On The Sunny Side Of The Street (feat. Willie Nelson), Who Can I Turn To (feat. Queen Latifah), Yesterday I Heard The Rain (feat. Alejandro Sanz), It Had To Be You (feat. Carrie Underwood), Body And Soul (feat. Amy Winehouse).

Níže se můžete podívat na záznam "I Left My Heart In San Francisco" (jeden z nejslavnějších Bennettových songů), ve kterém mu vypomohla Judy Garland.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY