Třináctka interpretů uctí nejslavnější album Nirvany

21.07.2011 10:32 - Martin Wipplinger | foto: facebook interpreta

Nirvana
© hairmetal.ning.com
Nejslavnější album kapely Nirvana "Nevermind" má letos dvacet a dočká se nejen anoncované nové edice, ale také tribute desky. Třináct interpretů se rozhodlo vzdát kultovní nahrávce hold a 11. října jim u společnosti Reimagine Music vyjde "Come As You Are: A 20th Anniversary Tribute To Nirvana's Nevermind".

Album bude obsahovat kompletní dvanáctku písní základní edice "Nevermind" tak, jak vyšla v roce 1991. Samozřejmě v cover verzích od zúčastněných projektů. Najdete mezi nimi například Hawthorne Heights, Story Of The Year nebo Murder By Death. Třináctým kouskem bude singl "About A Girl" z prvotiny "Bleach", kterou Nirvana vydala v devětaosmdesátém. Ten si vezme do parády Anthony Raneri z Bayside.

Prohlédněte si tracklist i s kompletním obsazením: Smells Like Teen Spirit (Brent DeBoer a Courtney Taylor-Taylor), In Bloom (mewithoutYou), Come As You Are (Civil Twilight), Breed (Story Of The Year), Lithium (Hawthorne Heights), Polly (Finger Eleven), Territorial Pissings (Will Dailey), Drain You (Maps and Atlases), Lounge Act (Murder By Death), Stay Away (Pitty), On A Plain (The Album Leaf), Something In the Way (Margot And The Nuclear So And So’s), About A Girl (Anthony Raneri z kapely Bayside).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY