Rob Halford a jeho formace vydají na podzim nový živák

01.07.2011 17:55 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Halford - Halford Live At Saitama Super Arena
© facebook interpreta
Pokud jste si mysleli, že Rob Halford se po úplně definitivním koncertním Epitaph turné Judas Priest odebere do ústraní, budete překvapeni. Zpěvák se totiž bude nadále realizovat ve svém sólovém projektu Halford, se kterým už 10. října představí divákům nový živák. Ten den se totiž na pultech objeví DVD a Blu-ray balíček "Halford Live At Saitama Super Arena".

Záznam koncertu byl natáčen na multi kameru ve formátu HD. Kromě Roba Halforda uvidíte další slavné hudebníky - kytaristy Roye Z a "Metal" Mikea Chlasciaka. Basu obstaral Mike Davis a bicí Bobby Jarzombek. V setu najdete celkem patnáct zvukových stop nejen z arzenálu Halford, ale také od Fight nebo právě Judas Priest. Blu-ray disk přinese navíc exkluzivní záznamy s komentářem slavného zpěváka.

Tracklist "Halford Live At Saitama Super Arena" je následující: Resurrection, Made In Hell, Locked And Loaded, Drop Out, Made Of Metal, Undisputed, Nailed To The Gun, Golgotha, Fire And Ice, Green Manalishi (With The Two-Pronged Crown), Diamonds And Rust, Jawbreaker, Cyber World, Like There’s No Tomorrow, Thunder And Lightning.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY