Erasure pojmenovali podzimní novinku

25.06.2011 09:59 - Jaromír Koc | foto: facebook interpreta

Erasure
© eqsoft.net
Již před časem jsme přinesli první informace k plánované nové studiové desce Erasure. Nyní Vince Clarke a Andy Bell prozradili další podrobnosti včetně názvu nové placky.

Nová studiovka dua Erasure se bude jmenovat "Tomorrow's World", produkce se ujal Frankmusik a finální mix měl na starosti Rob Orton. Písně nového alba duo napsalo v New Yorku, Londýně a též ve studiu Vince Clarka v Miami.

Uprostřed příprav desky si pánové dopřáli trošku delší pauzu, kterou Andy Bell vyplnil natáčením druhého sólového alba "Non-Stop" a Vince Clarke na turné s Alison Moyet jakožto Yazoo. Natáčení jednotlivých písní pak probíhalo v Maine, Londýně a Los Angeles v lednu až červnu tohoto roku a Vince Clarke se opětovně obklopil obrovským množstvím analogových syntetizátorů. První singl by měl být veřejnosti představen ještě na konci prázdnin. Podrobnosti k němu budou známy v průběhu července.

Zpěvák Andy Bell se v současné době veřejnosti představuje i v roli operního pěvce. Přijal totiž nabídku účinkování v nové show s názvem "Popstar To Operastar". Jak se mu to například minulou neděli ve 3. kole povedlo, se můžete podívat níže.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY