10. ročník Hip Hop Kempu ozdobí Method Man, Redman a M.O.P.

08.07.2011 08:37 - Petr Doupal | foto: facebook interpreta

Hip Hop Kemp 2011 poster
© facebook interpreta
Hip Hop Kemp letos slaví 10. výročí, a line-up jubilejního vydání tak připomíná celou historii nyní již tradiční středoevropské hiphopové akce. Hlavními taháky jsou Čechům velmi známá americká dvojka Method Man & Redman, stále energické duo M.O.P. a originální MC Pharoahe Monch.

Letošní Kemp se bude jako v předchozích ročnících konat ve Festivalparku u Hradce Králové, tentokráte od čtvrtka 18. srpna do soboty 20. srpna 2011. Na soupisce najdete další hvězdná jména jako francouzské Hocus Pocus, švédské Looptroop Rockers nebo americkou progresivní bandu OFWGKTA aka Odd Future či soulového zpěváka Mayera Hawthorna. Obsáhlý seznam domácích interpretů začíná jmény Kontrafakt, PSH, Indy & Wich + LA4 a Nironic, PIO Squad, Prago Union, Moja Reč, H16 či Ty Nikdy.

V areálu festivalu opět nebude nouze o vedlejší zábavné aktivity, které se loni opravdu vydařily, jejich seznam organizátoři včas oznámí na webu festivalu. Lístky stojí v červenci
1 300 Kč, na místě to pak bude 1 400 Kč. O tisíc více stojí VIP lístek, který vás opravňuje k využívání odděleného luxusnějšího kempu (osvětlený, hlídaný, s pevnými sociálkami, bazény) a VIP baru, stanu a tribuny. Na desátý ročník HHK vás takto zve největší český šišla:



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY