Looptroop Rockers táhnou na Prahu

16.12.2014 15:44 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Klasika. Kult. Legenda. Proslulost lokální, s dopadem globálním a drtivým jak hala Globen. Zase? Ano, zase po čtyřech letech. S novou deskou, novou show a starou známou energií a charizmatem se parta Looptroop Rockers vrací jak "we will, we will rock you".

Už je to tak. Zase jednou táhnou Švédi na Prahu. Zase jednou 23. února bude mejdan. Zůstává vlastně všechno. Kulisy - bude hrát Lucerna Music Bar. I postavy - tedy LTR v plný sestavě. Promoe s bombaklat dreadama na hlavě i bradě zas o něco delšími, Embee, CosM.I.C. i Supreme se stejně naleštěnou holohlavou… Jen šlágry, co zlidověly, doplní i fláky z nový desky. A že se kousek s názvem "Naked Swedes" zase jednou povedl, o tom snad netřeba dlouze polemizovat. Věřte, nebo ne, za posledních deset let je tohle třetí koncert Looptroop Rockers v Praze. A že zase jednou probudí vášně, to je jasný jak šest miliard facek.

Vstupenky v předprodeji od 17. prosince seženete za 390 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na www.musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz (výdejní místo v obchodu Freshlabels Store, Panská 9, Praha 1), Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě budou lístky k mání za 450 Kč.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY