Elbow odstartovali práce na nové desce

20.06.2011 12:22 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Elbow
© elbow.co.uk
Od vydání poslední desky "Build A Rocket Boys!" britských Elbow uplynulo teprve pár měsíců a muzikanti se už chystají na nové písně. Sice jsou teprve na začátku celého procesu příprav, ale výsledky na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

O dění v táboru Elbow informoval frontman kapely Guy Garvey. Daily Mirror dále prozradil, že na chystané placce zkouší nové techniky. "Bubeník Rich šel do studia a nahrál několik různých rytmických smyček, ze kterých můžu vybírat. V nadcházejících dnech se pokusím napsat k nim nějaké texty. Takhle jsme ještě nikdy nepracovali - uvidíme, jak to bude fungovat."

Kromě příprav nových písní čeká muzikanty také nabitá koncertní sezóna. Už v sobotu 25. června vystupují na festivalu Glastonbury. Zpěvák se v rozhovoru pro noviny The Guardian podělil i o nepříjemnou vzpomínku, kterou si odnesl z jednoho z minulých ročníků: "Jednou jsem se tam probudil na záchodě. Lidi si mě od té doby pamatují jako 'roztomilého opilce, který rád píše písničky'. Hned poté jsem zahodil oblečení a koupil si nové..."


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY