Justin z N´Sync změnil Britney

26.07.2001 05:01 - František Matějíček | foto: facebook interpreta

Britney Spears
© facebook interpreta
Jak už to občas bývá, sejdou se sem tam nějaké ty hvězdy, natočí píseň, která většinou nestojí za nic, a pak ji dávají k lepšímu při nejrůznějších příležitostech. Všeobecně pak platí, že čím větší osobnosti se ve studiu dají dohromady, tím horší je společný výsledek, i když musíme uznat, že existují i výjimky.

Přes toto všechno se k jednomu velkému duetu schyluje už delší dobu mezi Britney Spears a jejím přítelem Justinem Timberlakem z chlapecké kapely N´Sync. To samo o sobě není nic nového, protože se o této spolupráci šušká již hodně dlouho. Přesto teprve nyní informaci oficiálně potvrdil právě Justin s tím, že do budoucna očekává od vzájemného vztahu mnohem hlubší spolupráci v hudební oblasti.

Zároveň se pochlubil, že právě on stojí za změnou hudebního stylu, který Britney nabídne na své nové desce. "Chci, aby byla naše společná spolupráce něčím nová, chceme dělat to, co by do nás nikdo neřekl", dodal Timberlake. To jsou tedy slova. Doufejme, že bude nové album Britney Spears opravdu stát za to.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY