Boyband East 17 hlásí návrat v plné polní

02.06.2011 07:04 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

East 17
© last.fm
Dobám sladkých boybandů na čas sice odzvonilo, ale kapely tohoto stylu opět ožívají a po vzoru Take That útočí na posluchače. Dalším příkladem mohou být East 17. Dali se sice znovu dohromady už v roce 2006, ale až teď hrdě oznamují reunion s hlavním skladatelem Tonym Mortimerem. Návrat v "původní" plné polní to ovšem nebude - Briana Harveyho nahradil Blair Dreelan. Comeback mají Ísti zpečetit novou deskou.

Radostnou zprávu potvrdil i manažer Albert Samuels. Také dodal, že East 17 podepsali novou nahrávací smlouvu s FOD Records, čímž dávají více než jasně najevo, že se od nich dočkáme právě i nového materiálu. A podle manažera by novinka mohla vyjít ještě do konce roku. Další zdroje uvádějí, že ještě před samotnou nahrávkou vyjde v průběhu června pilotní singl s příslušným videoklipem.

Připomeňme, že poslední nahrávka hvězdné skupiny devadesátých let nese titul "Resurrection" a vyšla v roce 1998. Od té doby se formace připomněla třemi kompilacemi, přičemž ta poslední "Stay Another Day: The Very Best Of East 17" se na pultech objevila v loňském roce.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY