Cheryl Cole dostala padáka z amerického X Factoru

26.05.2011 14:10 - Honza Balušek | foto: facebook interpreta

Cheryl Cole
© www.cherylcole.com
Členka nyní odpočívající dívčí kapely Girls Aloud a úspěšná sólová zpěvačka Cheryl Cole tento týden rozhodně neslaví. Byla totiž propuštěna z poroty americké verze hudební soutěže X Factor.

O účasti této Britky v zaoceánské verzi pořadu se mnoho měsíců spekulovalo, byla favoritkou jejího tvůrce Simona Cowella a nakonec těsně před prvními natáčeními byla potvrzena jako jedna z členek poroty. První reakce na ni ze strany tisku i diváků, kteří byli přítomni natáčení, byly velice pozitivní a predikovala se jí v USA velká kariéra. Proto aktuální zpráva, že o tuto lukrativní práci opět přišla, byla velkým překvapením. Místo ní se role porotkyně ujme Nicole Scherzinger, která měla původně show pouze spoluuvádět.

A cože bylo důvodem jejího propuštění? Největším nedostatkem se producentům zdál její příliš výrazný britský akcent, jenž by prý průměrným Američanům znemožňoval jí pořádně rozumět. Ze zákulisí také prosákly informace o ne zrovna skvělém vztahu s druhou porotkyní, Paulou Abdul. Cheryl Cole bylo následně nabídnuto opětovné zařazení do jury britského X Factoru, kde byla již mnohokrát nejoblíbenější porotkyní, je však pravděpodobné, že tuto nabídku odmítne.

Americký X Factor se začne vysílat na podzim tohoto roku na stanici Fox, která již deset let válcuje konkurenci pořadem American Idol. Novinka si však už nyní buduje hype rozsáhlou reklamní kampaní.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY