tvrdí - musicserver.cz">

Rob Zombie plánuje další album. "Bude to pecka," tvrdí

21.05.2011 08:01 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rob Zombie
© frontrowking.com
I když má Rob Zombie plné ruce práce jako producent nebo třeba režisér, najde si čas také na přípravy nové desky. Prozatím s kytaristou Johnem 5 vede dialogy a rozebírá, jakým směrem se nahrávka bude ubírat. O kvalitách ale nepochybuje. "Bude to deska, jakou jsme už dlouho nevydali," tvrdí.

Rob Zombie se svěřil v rozhovoru pro magazín Billboard.com. "Je to, jako byste začali něco budovat znova," řekl hudebník. "Cítím v kostech, že letos kapelu dostaneme do takového bodu, kam je přesně potřeba. I když jsme zatím nic nenachystali, další deska bude skutečně jedinečná." K dalšímu vývoji nového materiálu rocker prozradil: "Dřív jsem byl zvyklý desky promýšlet ve velkém předstihu. Nebylo to jako: 'Pojď a napiš pár songů. Plánujeme i teď a baví mě to. Musím se ale držet na uzdě, protože musím předtím udělat ještě další spoustu práce."

Rob Zombie totiž stráví první část léta na turné, které začíná už koncem května. Pak ho čeká společná šňůra Hell On Earth Tour po boku Slayer. "Známe se s nimi už nějakou dobu," dodal zpěvák k chystané šňůře. "Je s nimi zábava, jsou to milí chlápci. Jsme skoro stejně staří, děláme hudbu už nějaký čas, známe ty samé lidi. Všechno je tak úplně v pohodě," uzavřel.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY