Jsou známy poslední detaily k deluxe edici "The Suburbs" Arcade Fire

12.05.2011 16:37 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Arcade Fire - The Suburbs (Deluxe Edition)
© facebook interpreta
Před nedávnem jsme vás informovali, že indie rockeři Arcade Fire vydají svou třetí studiovku, loňskou nahrávku "The Suburbs", díky které dostali cenu za album roku na Grammy i Juno Awards, jako speciální deluxe. Nyní jsou venku i všechny podrobnosti.

Edice vyjde jako CD s DVD a nabídne delší verzi songu "Wasted Hours (A Life That We Can Live)", dva nevydané songy nazvané "Culture War" a "Speaking In Tongues" (v tom druhém se dočkáte i vokálu Davida Byrnea a je mimochodem nazvaný stejně jako deska Talking Heads z roku 1983), dále deluxe nabídne půlhodinový snímek "Scenes From The Suburbs" a videoklip k "The Suburbs" (oba režíroval Spike Jonze), navíc doprovodný dokument "Behind The Scenes From The Suburbs". Deska bude obsahovat i exkluzivní booklet s texty a fotkami z natáčení "Scenes From The Suburbs". Na trailer ke snímku se můžete opět podívat pod článkem.

"The Suburbs Deluxe" na CD a DVD vyjde díky labelu Merge Records 1. srpna 2011 (i když některé zdroje mylně uvádějí, že se tak stane už 27. června), předobjednat si ji za ani ne 19 dolarů (necelých 350 korun bez poštovného) můžete již nyní, hned tady.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY