Rockové kolo v SuperStar přineslo obrovské překvapení. Hned dvakrát

02.05.2011 21:57 - Tomáš Parkan | foto: facebook interpreta

Česko Slovenská SuperStar, Incheba Arena, Praha, 17.4.2011
© Petr Klapper/NetReporters.org
Naprosto odlišně působilo rockové kolo v Česko Slovenské SuperStar oproti tomu minulému - tanečnímu. Jeho výsledek ovšem přinesl jedno, respektive dvě velká překvapení. Ale ještě než k nim došlo, zazpívala Monika Bagárová titulní píseň z nové pohádky Zdeňka Trošky "Čertova nevěsta". Nic proti ní, ale nějak mi nejde dohromady r'n'b feeling s klasickou českou pohádkou.

Pak ale přišlo vyřazování. Že to tentokrát nebude tak jednoznačné, už naznačila porota. Mezi čtyřmi jejími členy jsme slyšeli hned tři jména. Na tom samém - Michal Šeps - se shodli pouze Helena Zeťová s Rytmusem. Paľo Habera by příště postrádal Martina Kurce a Gábina Osvaldová se drží už dlouho jediného jména - Petr Ševčík. Nicméně ani jeden z nich se do hlasování diváků netrefil. I přes neustálé a markantní zlepšování nejméně hlasů obdržel Martin Harich. Pro jeho fanynky to byl šok takový, až jedna z nich zkolabovala.

Martin se už smiřoval s koncem v soutěži i písničkou "Som na tebe závislý" od Desmod, jenže Rytmus využil jedinou šanci poroty ovlivnit výsledky hlasování a vyvolal jiné hlasování - o udělení divoké karty. Upřímně řečeno, bylo by už nerozum, pokud bylo hlasování vyvoláno, tuto šanci nevyužít. Naštěstí proti vrácení do soutěže byla pouze Helena Zeťová, a tak si Martin Harich zazpívá i v dalším kole, jehož tématem budou velmi oblíbené, ale poměrně náročné duety. A bude zajímavé sledovat, jak si produkce poradí s lichým počtem účastníků, který vzešel z právě proběhlé situace. Zbývá pouze dodat, že v příštím vyřazování opět dojde na situaci, kdy budou vypadávat hned dva soutěžící.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY