Christina Aguilera je první hvězdou Gay chodníku slávy

27.04.2011 09:25 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Christina Aguilera
© www.christinaaguilera.com
Čerstvě rozvedená zpěvačka a herečka Christina Aguilera se stala první celebritou nové atrakce baru The Abbey v západním Hollywoodu: otiskla své ruce a chodidla do betonu chodníku na Gay Walk Of Fame. Toto privilegium si zasloužila svou podporou homosexuální komunitě.

Kalifornský gaybar a noční klub The Abbey funguje od roku 1991 a původně se jednalo o kavárnu, která údajně patřila mezi nejoblíbenější místa k posezení nedávno zesnulé Elizabeth Taylor. Majitelé se klub rozhodli předělat, a aby novou tvář podniku zatraktivnili, vymysleli chodník slávy ikon gayů. "Jsme pyšní na Christinu, vždycky podporovala věci důležité pro homosexuály," řekl bulváru RadarOnline mluvčí Los Angeles Gay and Lesbian Center Stevie St. John. Slavnostní ceremoniál se uskutečnil ve středu 20. dubna, na několik obrázků se můžete podívat tady.

Třicetiletá Aguilera je mimochodem i jednou z porotkyň nové americké talentové reality show The Voice. Jak již možná víte, po jejím boku v jury sedí Cee Lo Green, Adam Levine a Blake Shelton. První díl pořadu byl odvysílán 27. dubna na NBC.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY