Fanánek se Syny výčepu vydává poslední Sahulovy písně

15.04.2011 12:43 - Martin Višňa | foto: facebook interpreta

Synové výčepu - Miluáju chána
© facebook interpreta
Tři roky brzy uplynou od tragické smrti Františka Sahuly, věčného satelitu Tří sester. Jakkoli je toto výročí smutné, fanoušci Sahulovy tvorby mohou být tentokrát nadšeni. Zavzpomínat na legendárního Průšu totiž mohou při poslechu nového CD jeho Synů výčepu.

Právě vyšlá novinka kapely, které se po Sahulově smrti ujal jeho dobrý přítel a frontman Tří sester Fanánek, dostala název "Miluáju chána". Kromě zbrusu nových písní z pera kapelníka Rostislava Cermana a Fanánka obsahuje také kousky, které napsal sám Sahula svého posledního jara během pobytu ve vězení, včetně již známého kousku "Nouzovej východ". Album je natočeno akusticky a v rolích sboristů mohou posluchači slyšet olympioničku Barboru Špotákovou a jejího trenéra Jana Železného.

"Miluáju chána" bude k dostání pouze v internetovém obchodě Shopak.cz a na koncertech Tří sester a Synů výčepu. Jednou z příležitostí, kde desku zakoupit, bude samozřejmě jeho křest, který proběhne 29. dubna v rámci Sahula festu v Kamenici u Prahy, kde František Sahula navštívil svůj poslední pozemský bar.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY