George Michael dá princi Williamovi svatebním darem song

12.04.2011 19:26 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

George Michael
© georgemichael.com
Sedmačtyřicetiletý anglický muzikant George Michael se prostřednictvím svého Twitteru nechal slyšet, že vydá jako dárek ke svatbě Prince Williama a Kate Middleton speciální píseň. Bude se jednat o předělávku, jakou skladbu si vybral, však ještě nesvěřil.

"Asi jsem už vybral píseň pro Williama a Kate. Stačí říct, že je to překrásný song, který nikdy nevyšel jako singl, takže ho možná ani neznáte. Ale mysím, že dokonale sedí," svěřil se v reakci na tipy fanoušků, o které dříve požádal. Kromě toho dále prozradil, že skladbu nahrává tento týden a chce mít hotovo ve čtvrtek. Fanouškům pak ale i malinko napověděl:"Píseň byla napsána v sedmdesátkách jedním géniem. Dobře, dám vám radu, která zúží řadu skvělých lovesongů popové éry jen na hrstku. První slovo titulu je 'You'."

S předáním výsledné nahrávky by problémy být neměly. "Máme společné přátele, kteří zařídí, aby se jim dárky dostaly. Kromě písně to bude ještě topinkovač," prozradil George Michael. Svatba Kate Middleton a prince Williama byla oznámena 16. listopadu 2010, pár dní poté bylo potvrzeno, že svatba se uskuteční 29. dubna 2011 v londýnském gotickém kostele Westminster Abbey. Celý den bude pro Anglii státním svátkem.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY