Vylepšený Rock For People přivítá Digitalism i Bullet For My Valentine

08.04.2011 08:26 - Katka Šebestová | foto: facebook interpreta

Digitalism
© www.labelsmusic.de
Nejprestižnější český festival Rock For People se rozhodl překonat loňským rokem nastavenou vysokou laťku. Vzal to pěkně od podlahy a počínaje sedmým dubnovým dnem radikálně změnil své logo i design. Na tiskové konferenci pořadatelé představili i několik dalších cílů pro letošní rok a samozřejmě pár nových vystupujících.

Mezi největší jména patří heavymetalisti Bullet For My Valentine, australští Pendulum nebo Jimmy Eat World. Po čtyřech letech nás svou návštěvou poctí i Digitalism. Největší tahouny si pořadatelé zatím nechali pro sebe, do éteru by jejich jména mohla být vypuštěna během několika příštích dnů. Zatím mezi největší lákadla patří poppunková kapela Paramore, blázni ze Sum 41 nebo britští The Streets.

Festival Rock For People hodlá opět posunout na vyšší level i zázemí festivalu a komfort pro návštěvníky. Koncertní stan nahradí v letošním roce šapitó, kam se vejde kolem sedmi tisíc fanoušků hudby. S pompou byl představen i projekt, ve kterém bude festival podporovat skupinky lidí, kteří každoročně do Hradce Králové dorazí. Při nákupu pěti a více vstupenek obdrží každá parta vlastní tričko se svým názvem. Více novinek si můžete přečíst na oficiálním fóru festivalu.

Na Rock For People, který se letos uskuteční ve dnech 2.-5. července na letišti v Hradci Králové, si můžete v dubnu pořídit vstupenky v hodnotě 1 450 korun na těchto stránkách.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY