Art Brut ohlašují vydání čtvrté desky

05.03.2011 15:02 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Art Brut - Brilliant… Tragic!
© facebook interpreta
Už před několika lety nás Art Brut infomovali, že na svou novou desku opět naverbují Franka Blacka, zpěváka a kytaristu The Pixies. Svých slov dostáli a s hudebníkem skutečně spolupracovali. Výsledkem je deset nových kousků, které najdete na chystané studiovce "Brilliant... Tragic!".

Termín vydání nového alba byl stanoven na 23. května. Ještě předtím se fanoušci dočkají pilotní ochutnávky v podobě singlu "Lost Weekend". Song udeří na rádia o týden dříve, tedy 16. května.

Spolupráce s Frankem Blackem podle kapely probíhala tentokrát trochu jinak než posledně. "Měli jsme ve studiu tentokrát více času, takže mě náš producent mohl naučit zpívat. Jsem pyšný, že na té nahrávce zpívám. Když to tak vezmete, naučit se zpívat mi trvalo jen čtyři desky, což není vůbec špatné," vysvětlil Eddie Argos.

Tracklist alba "Brilliant... Tragic!" je následující: Clever Clever Jazz, Lost Weekend, Bad Comedian, Sexy Sometimes, Is Dog Eared, Martin Kemp Welch Five-A-Side Football Rules!, Axel Rose, I Am The Psychic, Ice Hockey, Sealand.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY