Debut zpěvačky Debbi vyjde v březnu a bude trojjazyčný

31.01.2011 07:54 - Katarína Straková | foto: facebook interpreta

Debbi Kahl
© Petr Klapper
Deborah Kahlová, která se prý do SuperStar přihlásila kvůli sázce, tvrdě pracuje. Loni na podzim vypustila do světa dva videoklipy k singlům "Možná se mi zdáš" a "Touch The Sun", nyní po večerech intenzivně připravuje svou první desku.

Do studia Martina Ledviny, kde se celá práce odehrává, jsme se za ní nedávno vypravili a povídali si o desce, o SuperStar i o škole. "Po gymplu bych chtěla pokračovat na vysoké škole, ale zatím vůbec nevím, na jaké," svěřuje se. Do školy chodí denně, proto se ve studiu většinou scházejí až odpoledne a pracují do večera.

Album by prý mělo vyjít v březnu a celý tým čeká ještě spousta práce. "Dělá na tom celkem asi šest nebo sedm lidí," upřesňuje Debbi a vzápětí dodává, že si spolu všichni skvěle rozumějí. Podle Martina Ledviny bude na desce celkem jedenáct písní, z toho tři české a zbytek anglických. "Jednu písničku jsme z legrace udělali v němčině," zasmál se a dodal: "Jmenuje se 'Mein Kleiner Grüner Kaktus' a je ze 30. let minulého století." Ochutnávku z té německé "legrace", jak jí říkají, si můžete poslechnout níže (omluvte prosím sníženou kvalitu zvuku):

Debbi - Mein Kleiner Grüner Kaktus

Kompletní rozhovor si budete moci přečíst v nejbližších dnech.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY