Wanda Jackson nechala Jacka Whitea produkovat novou desku

11.01.2011 12:16 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Wanda Jackson - The Party Ain't Over
© facebook interpreta
Wanda Jackson, žijící legenda hudební scény, chystá po osmi letech návrat na hudební scénu s novou nahrávkou. Deska s titulem "The Party Ain't Over", jejíž produkci svěřila královna rockabilly do rukou Jacka Whitea, se na pultech objeví 31. ledna.

Na fanoušky čekají rozmanité hudební styly. Od country se přes gospel dostalo až na bigbandový sound a rock'n'roll. Zpěvačka navíc přichystala pro své fanoušky předělávku hitu "Thunder On The Mountain" od Boba Dylana a také podle sebe upravila kousek Amy Winehouse "You Know I’m No Good". Jack White zvládl vedle produkování také hraní na kytaru - znalci jistě poznají rukopis v divokých sólech.

Ačkoliv se může zdát, že třiasedmdesátiletá dáma a pětatřicetiletý rocker toho mají pramálo společného, při spolupráci k sobě naši cestu takřka hned. Wanda Jackson ale přiznává, že obavy přece jen měla. "Nejdřív jsem se bála, protože jsem neměla ani tušení, co tahle mladá rocková hvězda ode mě očekává. Začali jsme si posílat nahrávky; on věci, o kterých si myslel, že bych je mohla nazpívat, a já jemu svoje nápady," vysvětluje a dodává: "Když jsem přijela do Nashvillu, všechna nervozita ze mě spadla. Vzniklo hodně dobré album. Jack nechtěl měnit můj styl zpěvu. Chtěl jen, abych měla nový, čerstvý materiál. A já si řekla, že to dokážu. Umím zpívat jako Wanda Jackson. Chtěl jen o trošku víc Wandy, než jsem byla zvyklá. A ono to fungovalo."

Tracklist placky "The Party Ain't Over" je následující: Shakin' All Over, Rip It Up, Busted, Rum And Coca Cola, Thunder On The Mountain, You Know I’m No Good, Like A Baby, Nervous Breakdown, Dust On The Bible, Teach Me Tonight, Blue Yodle #6.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY