Rhapsody Of Fire s novinkou ukončí hledání cesty k věčnému životu

11.12.2010 15:36 - Petra Hubáčková | foto: facebook interpreta

Rhapsody Of Fire
© rhapsodyoffire.com
Italská symfometalová formace Rhapsody Of Fire vydala poslední nahrávku letos v dubnu a už má nachystané další album. Deska s titulem "From Chaos To Eternity" se na pultech objeví během jara příštího roku. K dostání bude ve standardním balení jewelcase se čtyřiadvacetistránkovým bookletem a také v limitované verzi, jejíž booklet je dvojnásobně obsažný.

Chystané CD je poslední částí koncepčního příběhu, který začal již v roce 1997 s debutem "Legendary Tales". Stejně jako v minulosti i teď se o produkci díla postarali zakládající členové Rhapsody Of Fire Luca Turilli a Alex Staropoli. Část nahrávání (kytary a vokály) probíhá v Trieste, kde oba žijí. O dohled nad nahráváním dalších nástrojů desky (basa a bicí) se již postaral Sascha Paeth v německých studiích Gate Studio ve Wolfsburgu. Fanoušci metalové hudby si ho mohou pamatovat ze spolupráce s Kamelot nebo na metalové opeře "Avantasia" Tobiase Sammeta.

Tracklist novinky není zatím známý, ale v tiskovém prohlášení se objevují tituly písní jako "Ghosts Of Forgotten Worlds", "Aeons Of Raging Darkness", "Tornado", "Tempesta Di Fuoco", "Fantasia Gotica" a "The Splendour Of Angels' Glory (A Final Revelation)".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY