shop.musicserver.cz

3 x 2CD HAPKY a HORÁČKA / 3 x CD MICHAELA JACKSONA / 3 x CD BLACK EYED PEAS / 3 x CD MISHY / 2 x 2 vstupy na FANFARE CIOCARIA a další

Vydáno: 17.01.2011 00:00 v sekci Publicistika - Redakce | foto: facebook interpreta
Pravidelné kvízy o ceny jsou opět tady. Soutěžit můžete tentokrát do neděle 30. ledna včetně. Přejeme hodně úspěchů! Pokud chcete vědět, o co se na musicserveru vždy soutěží, můžete se přihlásit do e-mailového newsletteru zde. Na stejném místě se z něj můžete také odhlásit. Soutěže o zajímavé ceny probíhají také na profilu musicserveru na Facebooku.

Hapka & Horáček - Benefice černých koní
© facebook interpreta
Autorská dvojice Petr Hapka a Michal Horáček se rozhodla shrnout svou dosavadní kariéru. Pánové vydali poprvé kompletní výběr svých nejslavnějších písní pod názvem "Benefice černých koní". Dvoudiskový set přinesl celkem šestatřicet písní včetně bonusu na druhém albu "Tante cose da veder" v podání Karla Gotta. Píseň pochází z posledního díla - lyrikálu "Kudykam", jenž si svou premiéru odbyl v loňském roce. V té době vyšlo i příslušné CD. Kromě Karla Gotta uslyšíte během sto padesáti minut také například Hanu Hegerovou (pro kterou složilo duo svou první společnou píseň), Janu Kirschner, Lucii Bílou či Richarda Müllera. Nebudou chybět ani bonusy z Manéže Bolka Polívky. Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto dvojCD.

Do kvízu o 3 x 2CD HAPKY a HORÁČKA "Benefice černých koní" vstoupíte tady.


Michael Jackson - Michael
© facebook interpreta
Je známo, že ačkoli Michael Jackson vydával desky poměrně zřídka, neustále nahrával nové a nové písničky. Často pak vybíral na finální verzi ze stovek nahrávek. Není proto divu, že takové množství materiálu, které po jeho smrti zůstalo, enormně zajímá i jeho vydavatelství. Prvním albem, které někteří nazývají kompilací, je CD "Michael" obsahující deset písniček z jeho pozůstalosti produkovaných několika váženými producenty jako Akon nebo Red One a Jacksonem samotným. Vedle novinek připravovaných na další album tu najdete i dvě věci z éry "Thrilleru" a "(I Like) The Way You Love Me", jež vyšla už v roce 2004 na "The Ultimate Collection". Vedle Michaela Jacksona pak na desce uslyšíte ještě Akona, 50 Centa a Lennyho Kravitze. Část příznivců nebo třeba i Jacksonův bratr Randy tvrdí, že v některých písničkách samotný Král popu nezpívá. Společně s vydavatelstvím Sony Music vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MICHAELA JACKSONA "Michael" vstoupíte tady.


Black Eyed Peas - The Beginning
© facebook interpreta
Hiphopová formace Black Eyed Peas se chvíli po vydání alba "The E.N.D." pustila do příprav dalšího díla, které na zmiňovanou nahrávku navázalo. Dvanáctka nových songů, na kterých se vydatně podíleli kromě jiných také Francouz David Guetta, DJ Ammo nebo Rodney "Darkchild" Jerkins, symbolizuje další vývoj. Je také "svěžím začátkem a novým pohledem na svět," jak prozradil jeden ze členů a producentů will.i.am. Pilotním singlem se stala písnička "The Time (Dirty Bit). Společně s vydavatelstvím Universal vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD THE BLACK EYED PEAS "The Beginning" vstoupíte tady.


Misha - Ako nikdy predtým
© facebook interpreta
Tři roky po desce "13000Krát" přišla slovenská Misha s dalším albem. Zlatá slavice a držitelka ceny Aurel, která odstartovala kariéru jako vítězka talentové soutěže Coca-Cola Popstar, na desce "Ako nikdy predtým" spojila síly s producentem Opakem z hiphopové skupiny AMO. Jeho vydání avizoval singl "Ako dlho sa to dá" a stejně jako ten se většina písní na albu nese v pomalejším tempu. Vedle nových věcí pak deska obsahuje i starší singly "Krídla" a "Budeme alright", kde hostuje Richard Müller. Mezi dalšími spolupracovníky jsou třeba americký rapper Nironic nebo slovenský zpěvák Robo Papp, se kterým Misha natočila společný duet pro muzikál "Príbeh ulice". Společně s vydavatelstvím EMI vám nabízíme možnost zahrát si o tři kusy tohoto CD.

Do kvízu o 3 x CD MISHY "Ako nikdy predtým" vstoupíte tady.


Fanfare Ciocarlia
© facebook interpreta
Milovníci svižné balkánské hudby jistě nemohou dospat 20. ledna, kdy do Česka přijede formace Fanfare Ciocarlia. Nejrychlejší "dechovka" má opět namířeno do pražského Paláce Akropolis. Fanfare Ciocarlia představí návštěvníkům novinkovou nahrávku projektu "Balkan Brass Battle". Deska má vyjít letos v květnu. V podání temperamentních Rumunů půjde o jedinečný zážitek. Dosvědčuje to i ocenění BBC World Music Award, které početná formace získala v roce 2006. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Pozor! Soutěž trvá pouze do úterý 18. ledna včetně.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na FANFARE CIOCARIA vstoupíte tady.


Magnifico
© facebook interpreta
Slovinský hudebník Magnifico a jeho skupinka Turbolentza mají na kontě několik hitů, které brzy představí i našemu publiku. Pod uměleckým jménem Magnifico se skrývá Robert Pešut. Se svými kolegy z kapely míchá funk, balkán, disco i elektroniku s humorem a nadsázkou ve stylu Borata. V písních satiricky reflektuje dění ve společnosti, která je podobně jako v Česku nakažená korupcí, politickými skandály i intrikami mafiánských zbohatlíků. Muzikant se jednoduše nebojí vytáhnout tabuizovaná témata a udělat z nich věc veřejnou. Svou odvahu dokázal i v mediální rovině. Na obalu debutu se nechal vyfotit v kýčovitém převleku jako Zeleni Jure, bůh plodnosti a hojnosti. Na další desce udeřil na to nejbolavější místo balkánských vztahů; nazval ho totiž "Kdo je čefur", podle přezdívky, kterou Slovinci přezíravě označují své sousedy z jihu. Když roku 2002 připravoval slovinskou soutěžní píseň pro Eurovizi, výsledkem byl mezinárodní skandál. Skladbu "Samo lijubezen" ("Jedině láska") totiž dle jeho pokynů zpívalo trio transvestitů, což spustilo mediální lavinu. Po protestech homofobních Slovinců proti gayům následovala vášnivá debata v parlamentu, která měla odezvu i na půdě EU. V neděli 30. ledna se pochlubí svou tvorbou v pražském Paláci Akropolis. Společně s agenturou Rachot vám nabízíme možnost zahrát si o šest vstupenek na tuto akci.

Pozor! Soutěž trvá pouze do čtvrtku 27. ledna včetně.

Do kvízu o 3 x 2 vstupy na MAGNIFICO vstoupíte tady.


The Roads
© theroads.de
Česko-britská formace The Roads se za poslední roky stala důležitou součástí tuzemské hudební scény. Pokud jste ještě nezažili jejich vystoupení, které se často zvrhne v jednu velkou párty, kdy publikum tančí na stolech, na baru i na pódiu spolu s kapelou, můžete to napravit. Podobnou show totiž muzikanti chystají na 3. února v Lucerna Music Baru. Společně s The Roads vystoupí také Lus3. Hlavními atributy této electro-punkové formace je "hravost, drzost a styl". Současnou podobu získala kapela na jaře loňského roku, kdy do kapely přišla zpěvačka Veronika Kratochvílová. Svou tvorbou potěší zejména fanoušky Yeah Yeah Yeahs, The Ting Tings, CSS nebo Robots In Disguise. Společně s agenturou D Smack U vám nabízíme možnost zahrát si o čtyři vstupenky na tuto akci.

Do kvízu o 2 x 2 vstupy na THE ROADS + LUS3 vstoupíte tady.


Pravidla hudebního kvízu:
Každý kvíz obsahuje celkem deset otázek (koncertní soutěže jen tři), u každé máte možnost vybrat si ze tří odpovědí, z nichž jen jedna je správná. Jakmile absolvujete celý kvíz, vyzveme vás k zadání jména, emailu... a pak můžete už jen čekat, zda vyhrajete. Výhercem se stane ten, kdo správně zodpoví nejvíce otázek. Pokud vše správně zodpoví více soutěžících, výherce vylosujeme.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Poletíme?, Lucerna - Velký sál, Praha, 17.10.2024
Naživo: Hudba Poletíme? poletovala dvě hodiny Lucernou. Kapela pokřtila novou desku Téměř vyprodaná pražská Lucerna přivítala známou brněnskou formaci v čele s Rudolfem Brančovským. Stala se útočištěm pro její největší samostatný koncert a zároveň křest alba "Hvězdy to těžký maj". Rolí kmotrů se... čtěte zde
Vydáno: 19.10.2024 14:30 v sekci Naživo
XIII. století - Noc vlků 6/10
Recenze: Na "Noci vlků" se XIII. století mění v tetelivé stíny své vlastní minulosti Kapelu XIII. století lze označit za synonymum domácího gothic rocku - a alba "Amulet", "Gotika" a "Nosferatu" za jeho stavební kameny. Bratři Štěpánové vystavěli na troskách své punkové minulosti spojené s formací Hrdinové nové... čtěte zde
Vydáno: 19.10.2024 08:00 v sekci Recenze
Nick Cave & The Bad Seeds, The Murder Capital, O2 arena, Praha, 17.10.2024
Naživo: Čistá krása. Nick Cave & The Bad Seeds v O2 areně odehráli svůj nejpozitivnější koncert Andělské hlasy tří vokalistek a jednoho vokalisty odstartovaly dvou a půl hodinovou cestu za štěstím. Povznášející vokály v úvodní skladbě "Frogs" mohly fanoušky démonického Nicka rozhodit, nicméně přes nálož smutku se Cave... čtěte zde
Vydáno: 18.10.2024 12:15 v sekci Naživo
Seal, enteria arena, Pardubice, 16.10.2024
Naživo: Seal strhl publikum v pardubické enteria areně na svou stranu Seal už, podobně jako třeba Sting, umisťuje svá představení také do menších měst. Po Brnu či Karlových Varech přišly na řadu Pardubice. Kapacitu enteria areny sice nenaplnil, přesto šlo o výjimečný zážitek pro všechny... čtěte zde
Vydáno: 17.10.2024 20:30 v sekci Naživo
Melanie Martinez, Men I Trust, Elita, O2 arena, Praha, 16.10.2024
Naživo: Melanie Martinez dovezla do O2 areny za hodně peněz málo muziky Česká premiéra Take That, sólový Samu Haber ze Sunrise Avenue, Seal v Pardubicích a Melanie Martinez v O2 areně. Jak letos na podzim nebylo moc na co chodit, najednou aby se člověk v jednom večeru rozkrájel na čtyři díly, aby mohl být... čtěte zde
Vydáno: 17.10.2024 18:00 v sekci Naživo
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Naživo: Black Eyed Peas v Praze pomáhala hlavně nostalgie a ochota ke kompromisům (11.07.2024 17:00)
- Fotogalerie: Black Eyed Peas se po čtrnácti letech vrátili do Prahy (11.07.2024 15:49)
- Black Eyed Peas se v červenci vrátí do Prahy (21.06.2024 10:09)
- 7krát3 v "Gabrielovi" znovu oživuje dávnou skladbu Michala Horáčka a Hany Hegerové (05.12.2023 18:33)
- Film o Michaelu Jacksonovi se bude jmenovat "Michael". Krále popu ztvární jeho synovec (02.02.2023 18:47)
- Nové desky 45/2022 - od Louise Tomlinsona přes Bruce Springsteena po Black Eyed Peas (16.11.2022 17:30)
- Na Veselské pískovny míří zběsilá rumunská dechovka Fanfare Ciocarlia (04.07.2022 11:39)
- Video: Black Eyed Peas, Shakira a David Guetta v klipu k "Don't You Worry" tancují s mimozemšťany (27.06.2022 11:58)
- Legendární album Hapky a Horáčka "V penziónu Svět" vychází opět na vinylu (06.11.2021 14:01)
- Video: Black Eyed Peas se Shakirou za zády nudí jako nikdy. "Girl Like Me" holt díru do světa neudělá (13.12.2020 12:59)

ALBUM TÝDNE 42/2024

Vladimír Mišík
Vteřiny, měsíce a roky

Do třetice všeho dobrého i zlého, řekli si asi Vladimír Mišík a Petr Ostrouchov a znovu se rozhodli spojit své síly. O nahrávce "Vteřiny, měsíce a roky" se už se značným předstihem hovořilo jako o jednom z adeptů na desku roku. Aby ne, když vlastně každé nové Mišíkovo album představuje malý zázrak. Jak dopadlo?

10/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

So 19.10.
Kavinsky (FR) (SaSaZu, Praha)
So 19.10.
Okay Kaya (NOR/US) (Café V Lese, Praha)
Ne 20.10.
The Driver Era (US) (SaSaZu, Praha)
Čt 24.10.
Crystal Fighters (UK/ESP) (Roxy, Praha)
Čt 24.10.
Electro Deluxe (feat. B Side Band) (Lucerna Music Bar, Praha)
So 26.10.
Purple Disco Machine (DE) (SaSaZu, Praha)
So 26.10.
Elliphant (SWE) (Fuchs2, Praha)
Po 28.10.
Šťastný/Žáček (CZ) (Sono Centrum, Brno)
Út 29.10.
Soen (SWE) (Masters of Rock Café, Zlín)
Čt 31.10.
Frank Turner (UK) (Roxy, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Coldplay Lucie Vondráčková Taylor Swift Lady Gaga Madonna Linkin Park Queen Kabát Dua Lipa Billie Eilish Katy Perry Viktor Sheen Marek Ztracený Black Country Communion Ed Sheeran Richard Müller
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe