Keri Hilson zveřejnila obsah svého nového alba

07.12.2010 17:21 - Lukáš Boček | foto: facebook interpreta

Keri Hilson
© www.kerihilson.com
Keri Hilson se velkou část své kariéry věnovala psaní písní pro druhé, často spolupracovala s kdysi velice úspěšným producentem Timbalandem a pak se vrhla na vlastní sólovou dráhu. Výsledkem byla deska "In A Perfect World..." a za pouhé dva týdny vychází novinka "No Boys Allowed".

Z ní jsme vám v nedávné době k poslechu a zhlédnutí nabídli dvě ze tří singlovek, emancipovanou "Breaking Point" nebo o něco drsnější "The Way You Love Me". Ačkoliv žádná z ochutnávek v USA nezaznamenala větší úspěchy, Keri rozhodně nic nevzdává. Pohled na finální tracklist totiž prozrazuje, že na téměř polovině alba vypomáhají zpěvačce známé osobnosti soudobého hip-hopu a r'n'b. Nechybějí ani hvězdy jako Kanye West nebo Chris Brown.

Druhá studiová nahrávka mladé Američanky bude obsahovat tyto songy: Buyou (ft. J. Cole), Pretty Girl Rock, The Way You Love Me (ft. Rick Ross), Bahm Bahm (Do It Once Again) / I Want You, One Night Stand (ft. Chris Brown), Lose Control / Let Me Down (ft. Nelly), Toy Soldier, Breaking Point, Beautiful Mistake, Gimme What I Want, All The Boys, Pretty Girl Rock (Remix) (ft. Kanye West).


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY