Take That dostanou na Vánoce 2 miliony liber

07.12.2010 10:55 - Adam Eff | foto: facebook interpreta

Take That
© takethat.com
Nahrávací společnost Universal odmění Take That vánočním bonusem ve výši dvou milionů liber. Nově reformovaná skupina však bude muset na oplátku vystoupit na soukromé akci konané na silvestra.

Podle Mirror vystoupí formace jako součást dohody na párty pro vedení společnosti konané na silvestra na Barbadosu. "Kapela má za sebou pravděpodobně nejlepší rok ve své dvacetileté historii a šéfové chtějí slavit opravdu nezapomenutelně. Je to všechno přísně tajné. Nebylo řečeno, kde přesně se bude akce konat, jisté je jen to, že to bude blízko pláže, někde na západním pobřeží. Kluci se na to opravdu těší a večer využijí k tomu, aby předvedli šéfům i nějaké nápady na turné, které se bude konat příští rok. Bude to obrovská produkce, na žádných nákladech se šetřit nebude," uvedl deník. Bylo již také oznámeno, že Robbie Williams nebude schopen se akce zúčastnit kvůli dlouhotrvajícím rodinným závazkům.

Take That jsou již třetí týden na vrcholu britské hitparády. Pětičlennému boybandu se s deskou "Progress" podařilo to, co v UK jen osmi lidem - 52 týdnů na prvním místě za kariéru tělesa. Posledního počinu se prodalo už více než 900 000 kusů, což formaci zaručilo druhé místo roční prodejnosti, první je Lady Gaga a její "The Fame".


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY